Måndag 22/2-2010

Idag började praktiken klockan 12 så jag åkte upp och red hästarna på morgonen. Började med Treneke i paddocken (där det var jättemycket snö så red inte så länge) hon var först väldigt spänd och hängig i munnen och ville bara springa på. Så lät henne trava och galoppera på lite halvlånga tyglar och orkade inte jobba henne ordentligt för jag vet att det är jobbigt för henne att gå i så mycket snö. Men när hon hade galopperat och blivit lite varm red jag MYCKET skänkelvikningar speciellt åt höger för det är där hon inte lyssnar ordentligt. Men sen släppte det och jag slutade :)

Sen red jag Explosiv på ängen för vi skulle konditionsträna. Hon var jättefin i traven men hon var jättefjollig på ett ställe och vägrade gå förbi. Red henne med dressyrspö idag för att verkligen kunna få med rumpan i skänkelvikningarna åt höger och det gick faktiskt riktigt bra det också. Sen blev det galopp på halvlånga tyglar och efter det blev det mer "seriös" galopp. Jobbade på volterna, lägga en stor volt sen byta volt och byta galopp  och lite sånt. Red även mycket serpentiner där hon skulle byta i galoppen för att hon skulle lära sig att byta rätt :) sen blev det att trava och skritta av henne och sen åka till praktiken :)

I morgon börjar jag 3 och slutar 8 så jag tänkte åka upp och fixa stallet i morgon bitti och då ska jag bara ta en promenad med dom :)

Era Kommentarer

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0