Måndag 28/2-2011

Nästan precis hemkommen från stallet..

Började med att longera Treneke idag och hon gick jättebra =)

Efter det så red jag J och även hon gick riktigt bra idag så det var riktigt roligt. Hon skötte sig verkligen!

Efter det släppte jag D en stund och det var uppskattat =) Som vanligt..

Mamma tittade A idag och hon har antagligen fått strålröta därför är hon antagligen halt.

Skrittade ut Samantha men insåg ganska snabbt att hon också var LITELITELITE halt pga såret på hennes vänstra bak.

Åkte bort till manegen med Explosiv och släppte henne och det tyckte hon verkligen var roligt..

Bushästarna =)




Nu hoppas jag verkligen på att det blir såhär!!

Söndag 27/2-2011

Hemma från mässan :D

Fick med mig ett vitt Kingslandschabrak och det skulle kostat 295 :- men han på Börjes snurrade till det så jag fick de för 60 :-.. Haha! Underbart! :D

När jag kom hem red jag Treneke och hon var jättefin idag =) Riktigt duktig.

Skulle ridit A men hon var halt tyvärr :/

De kommer bilder på schabraket imorgon =)

Sakerna från GBG Horse show

Här är sakerna från Gbg horse show + priser =) Bilden på byxorna är suddig! Kunde inte ha blixt.

Bruna Whitaker, helskodda 850:-Islandsgodis. 5 påsar 100:-Vita lindor. Fleece sen elastiskt. 100:-Kandarstång . Dock för lång. Hon sa 12,5 den var 13,5 och för lång. Ska eventuellt bytas 440:-Kingsland stövelstrumpor 180:-Schabrak 100:- .. Brodering 150:-Kingslandschabrak. Tävling! 295:-Brodyren på ryggen på jackan 200:-"Mamma betalar tröja" 100:-

Ska som sagt till mässan imorgon också.. Får väl se om något följer med hem  =)

Lördag 26/2-2011

Kom hem väldigt sent från scandinavium igår därför skrev jag ingenting

Fick med mig ganska mycket saker hem igår.

*Speciellt godis från Island
*3 pack stövelstrumpor från Kingsland
*4 vita lindor, först fleece och sen elastiskt
*Broderade mitt namn och efternamn på en stalljacka
*Mörkblått schabrak med Reuterwall brodyr
*Mörkblått Kingslandschabrak till tävling
*Kandarstång som dock var för lång och ska bytas imorgon
*John Whitaker ridbyxor, bruna helskodda.

Ska till mässan imorgon igen och kolla på lite saker till vissa hästar jag rider =)

Det har regnat och frusit på så det är blankis överrallt så hästarna har inte kunnat gå ut idag.

Longerade Treneke en stund imorse och hon var jättefin..

Nu på eftermiddagen skulle jag åka till ridhuset och släppa Explosiv och Samantha men fick rida dom istället då det var folk där.

Hade ju inga saker med mig så fick rida med Trenekes saker så båda fick gå på pelhamet och dom gick jättebra båda två =)

Bilder på grejerna kommer senare idag =)

Torsdag 24/2-2011

Lång dag idag men det är skönt! =)

Efter skolan åkte jag direkt till stallet och red A (en kompis häst), han var skitdum i början och ville inte alls som jag ville men sen gick han jättebra!

Efter det red jag Treneke och hon var också ganska dum i början men sen hoppade jag henne lite (hade kandaret) lite låga hinder och sen några språng lite högre! .. Hon kändes riktigt fin men väldigt pigg.. Haha.. Hoppade småhindrerna utan stigbyglar och det kändes jättebra och sen på slutet släppte hon riktigt fint i munnen =)

Skulle åka till stallet och rida ut Samantha och Explosiv men mamma var snäll och körde till ridhuset och där började jag med Explosiv.. Hon var ganska pigg men skötte sig riktigt bra. även hon fick hoppa några småskutt och sen typ 3 språng på typ 115 och hon var jätteduktig =)

Efter det red jag Samantha barbacka och hon var väldigt fin i skritten och traven men hade väldigt svårt för galoppen då hon inte orkar bära sig riktigt än men hon blev finare på slutet och sen var traven JÄTTEFIN efter vi hade galopperat.. även hon fick hoppa några småsprång på typ 40-70 =)

Imorgon ska ingen ridas för då ska jag till GHS och SHOPPA och titta på tävlingarna .. Kommer antagligen ett inlägg om vad jag har köpt =)

Fina fina Samantha <3

Onsdag 23/2-2011

Har bara ridit 3 hästar idag faktiskt :O

Började med A och skrittade ut barbacka.. Hon har varit jättedum att skritta ut men idag var hon jätteduktig!

Efter det red jag Treneke och det gick ganska bra. Stundvis gick hon jättebra och stundvis inte. Men har kommit på en ny sak som jag ska prova ett tag nu så får vi se.

Sen skrittade jag och mamma bara ut dom andra två och Explosiv var monsterpigg. Helt tokig.. Haha

Åkte och lämnade in mina tretorn för dom har gått sönder så nu får jag nya , dock svarta istället för blåa men det gör ingenting då jag köpte svarta från början =) Köpte även ett par läderstövlar från Cavallo =)


Tisdag 22/2-2011

Shiit lång och konstig dag.. Haha

Började med A idag och hon var SÅ fin.. shiit asså. Kunde sitta och galoppera i förvänd galopp på volten. Hon var verkligen riktigt fin idag.. Kunde typ göra vad som helst.. riktigt roligt..

Efter det red jag bara D en stund barbacka och han var sjukt pigg..

Nu på kvällen skulle jag träna men en tjej slog över med en häst precis innan träningen så det blev inte så men jag red J ändå. Hon var sjukt vresig idag och riktigt dum men sen slutade hon och blev riktigt fin!

När jag hade ridit klart J så frågade min handledares syster om jag kunde rida deras c-ponny en stund så då gjorde jag det.. Roligt och det gick väldigt bra för att vara första gången även om hon slänger nitarna så fort hon möter någon annan men det gick bra =)



Mina älsklingar gick sönder idag :(


Måndag 21/2-2011

Hemkommen från kylan.

Släppte D en stund i manegen i morse innan jag red honom och sen när jag red honom gick det jättebra!

Släppte bara Treneke och A.

Red J och hon var jättefin idag. Lite stel men annars jättefin!

Explosiv och Samanhta gick jag och Matilda en promenad med = )

Söndag 20/2-2011

Tävling idag som sagt och det började verkligen apdåligt i morse.. Vi hade beräknat att vi skulle åka vid 7 senast från andra stallet så vi inte skulle behöva stressa..

När vi ska åka från vårat stall så är det en liten uppförsbacke och den var full med is så mamma sa att vi skulle lasta uppe på krönet ..Mamma körde men kom inte upp hela vägen så transporten åkte ner i ett dike.. Sen fick vi puttat upp den och backat till bilen igen och tagit mer fart vad händer? joo vi kom inte upp igen så då gled vi ner i diket igen med både bil och transport .. då kopplade vi loss transporten men fick inte upp bilen.. Så sa jag till mamma att vi skiter i detta  men eftersom man har en så envis mamma så ringde hon en kompis så vi kom upp tillslut.. Kom upp och kom iväg och skulle hämta Treneke . Skulle ge henne kraft innan men självklart hade den frusit eftersom hon äter blötlagd mat.. TYPISKT.. Aja fick iaf lastat henne och åkt ner. Kommer till seketariatet och inser att jag är jättesen. Springer bort till transporten, slänger ut Treneke, kastar på sakerna och så iväg. (Det var 115 så behövde inte veterinärbesikta, gör de bara från 120 och uppåt ) .. Rider fram henne och hon gick jättebra.. Något stark men 1 pet.
Inte nog med det. När jag gjorde iordning Explosiv för 125 råkade hon sparka mig i huvudet. Sån tur är hade jag hjälm på mig..

Sen fick hon även 1 pet i 125 också för jag fick inte ihop henne ordentligt. Men hon kändes riktigt bra båda rundorna .. Banorna var svåra, korta svängar, korta distanser och hindrerna kom nära varandra.

Även Explosiv fick 1 pet i varje men även hon var jätteduktig och jag är jättenöjd med båda hästarna. I brådrasket glömde jag kameran i stallet också.. Typiskt!!


Lördag 19/2-2011

Shiiit lång dag asså. Åkte till stallet halv 8 i morse och kom precis innanför dörren :D

Började med att åka och släppa ut Samantha och Explosiv, sen vidare och jobba i stallet och sen fixa för Treneke. Ta in henne, knoppa och sedan rida.. Hon gick ganska bra något hård i munnen men fick hjälp av min praktikhandledare och då gick det bättre men tog henne inte så hårt idag. Hon ska hjälpa mig någon dag nästa vecka med henne.

Sen åkte jag till stallet där jag gjorde allting och så kom mamma upp och hjälpte mig.. Åkte till ridhuset med Samantha och Explosiv. Började med Samantha och det gick ganska bra. Hon var pigg och ganska stark. Tog bort sadeln efter en stund då den åkte fram, tror de beror på sadelgjorden, men då gick hon bättre.

Efter det så red jag Explosiv och hon var helt tokig :O De första hon gjorde var brallade loss totalt i typ 10 minuter men sen lugnade hon sig när hon hade galopperat ett tag.. Hon fick även ta några småsprång på typ 70 cm och hon laddade som fasiken :O undra hur hon är imorgon.. Haha :D

Ska upp typ vid 4 imorgon så idag blir det tidigt i säng =)


Fredag 18/2-2011

Bara ridit 3 hästar idag då mina har vilat.

Började med J och hon var jättefin idag. Fortfarande lite stel i vänster men hon skötte sig jättebra.. Hon försökte bita min i fötterna några gånger.. Busiga ponny =)

Efter det longerade jag A och stund och sen red jag. Hon var ganska dum i början men sen gav hon med sig och blev jättefin hon också.

Det var en "heldag med häst" i stallet idag så dom skulle rida och så fick jag rida med på D för annars skulle jag fått vänta jättelänge innan jag kunde rida och det gick jättebra.. Han har aldrig gått "lektion" på det sättet eftersom han bara är 4 men eftersom han ska bli lektionshäst så är det bra att han får gå med på det sättet. Han skötte sig jättebra och var riktigt fin. Han fick även hoppa lite och på slutet gjorde vi några skänkelvikningar som han precis har lärt sig =)

Imorgon ska jag rida Treneke, Explosiv och Samantha + packa allting, knoppa och göra hästarna riktigt fina =) Förhoppningsvis kan jag tvätta benen på dom.. Inte roligt att ha hästar med bruna strumpor istället för vita =)

Torsdag 17/2-2011

Ridit 6 hästar idag och tillbaka i gamla vanor! :D

Började med att rida J och hon var riktigt fin idag. Släppte verkligen efter i vänstervarvet faktiskt.. Riktigt roligt =)

Efter det red jag Treneke och hon var inte lika hård i munnen idag men ändå lite =) Joggade henne typ bara lite barbacka.. Nästa vecka ska jag jobba igenom henne ordentligt med volter runt hinder, småhinder, skänkelvikningar, öppnor och så vidare =)

Efter det red jag A och hon var ganska dum i början men sen när hon hade galopperat av sig lite blev hon jättefin.. Red henne inte så länge :D

Efter det skrittade jag först ut D barbacka och sen red honom lite i manegen och han gick jättebra..  =) Funderar på att hoppa honom lite imorgon kanske.

Efter det åkte jag hem och hämtade hästarna så jag red Explosiv och Elin red Samantha. Explosiv var jättefin idag också. Lite bråkigare och piggare än igår men gick riktigt bra. Hoppade henne över ett sockerbitshinder på en åtta och sen hoppade jag ett räcke några gånger och tillslut blev de typ 140 cm kanske? Hon hoppade jättefint iaf. Alla mina ska vila imorgon.

Sen red jag Samantha lite efter Elin och hoppade henne lite och vi hoppade typ ett räcke på 110 kanske =) Hon tyckte det var riktigt roligt.

Imorgon ska jag rida D, J och A =)

Det spelar ingen roll vad folk säger om dig. Jag älskar dig för den du är !! <3

Onsdag 16/2-2011

Förlåt att jag inte har skrivit under dagen men har haft fullt upp!

Imorse jobbade jag först och sen red jag D och han gick ganska bra idag. Väldigt fin i galoppen men något stark i traven men annars kändes han fin =)

Efter det red jag Treneke och hon kändes sådär. Väldigt fin i skritt och trav men hängde nått fruktansvärt i munnen idag igen så ska se om jag kan släppa henne imorgon innan jag rider och se om de hjälper. Kan ha varit för att hon har vilat i två dagar och var lite stel och så. Men förhoppningsvis har det släppt lite tills imorgon för hon kändes väldigt fin på slutet =)

Skulle ridit J men hann inte så ska ha henne torsdag fredag istället!

Skulle varit på hoppträning men istället åkte jag och mamma till ridhuset. Vi höll på att inte komma iväg för det var blankis på uppfarten till stallet och det är en liten uppförsbacke man måste upp för och den var BLANKIS men mamma kom upp tillslut! :D

Kom bort till ridhuset med Explosiv och hon var så fruktansvärt fin idag! Hon var inte framtung, gjorde jättebra galopp, förvänd galopp, öppna, förvänd sluta, jättefin kändes hon verkligen.. Riktigt roligt. Imorgon ska hon bara få skritta ut = )

Explosiv <3

Tisdag 15/2-2011

Eftersom att jag jobbade i morse och dom höll på med underlaget i manegen så hann jag inte rida dom hästarna jag skulle så får göra det imorgon istället!

Red iaf A för Anki idag och det gick mycket bättre än förra gången! Hon var lite dum i början och bockade och stog på bakbenen men sen blev hon jättefin och gick faktiskt riktigt bra! Stor förbättring sen förra gången =)

Har nyss kommit hem från stallet för jag och Elin har ridit ut i 1,5 timme och det var hur mysigt som helst =)



MÅSTE ta nya bilder någon dag!!

Måndag 14/2-2011

Släppte bara D, Treneke och A idag och så red jag J.

Det var fullt ös på Treneke och D haha men A var lite trött men hon ska träna för Anki imorgon.. Får se hur de går =)

Efter det red jag som sagt J och hon var jättefin. Något stel men hon skötte sig riktigt bra.. Lite senare ikväll ska jag och Elin rida ut =)

Uppdatering: Red ut Explosiv med Elin och Samantha idag och det gick jättebra =) Båda två var jätteduktiga men det var ganska kallt.. Haha

Söndag 13/2-2011

Hästarna var jätteduktiga idag =)

Började med A och det var ju hennes första tävling. Hon var lite dum på framhoppningen haha men efter en stund skötte hon sig =)

Skulle hoppat 60-70 men bytte till 70-80.. I 70 stannade hon på första hindret.. Haha och hon var jätterädd för allting men sen hoppade hon hela banan felfritt. I 80 var hon jätteduktig och gick faktiskt nolla :D Duktiga bebis!

Sen skulle jag hoppa Treneke och skulle hoppat 110-120 men dom sa att hon var anmäld till 2 st 120 så jag hoppade det istället. Provade ju på kandaret idag utan martingal.

Hade inte världens bästa flyt då hon var sjukt pigg haha men hon 0:ade båda klasserna iaf =) Blev lite av och på men det var mycket bättre i andra klassen.. Har ju inte hoppat henne ordentligt på länge men hon kändes riktigt bra =) Hon hoppade INTE till vänster :D

Känslan av att flyga med dig är tillbaka! <3

Lördag 12/2-2011

Ridit 3 hästar idag faktiskt =)

Började med A och joggade igenom henne lite för imorgon =) Hon var ganska dum och ställde sig och lite sånt men sen slutade hon och blev jättefin =) Ska på Pay and Jump med henne i Billdal imorgon. Blir 60-70 för det är hennes första "tävling" någonsin (= Hoppas på att hon sköter sig.

Efter det skrittade jag bara ut Treneke som också ska med imorgon och starta året med 110-120.. Ska känna på henne med kandaret och ingen martingal =)

Efter det skrittade jag ut Explosiv ihop med Elin och Samantha i det underbara vädret (=

Bild från när jag skrittade ut Explosiv i vintras och hade Treneke med mig =)

Fredag 11/2-2011

Släppte som sagt Treneke i manegen imorse en stund vilket var uppskattat och sen red jag henne lite barbacka utan träns och sen red jag henne typ 10 minuter med träns för att visa mamma hur hon var igår på kandaret..

Senare på eftermiddagen red jag henne ordentligt och vi skulle hoppa men det var så mycket folk i manegen så det blev bara några språng men hoppade typ 2 språng på typ 125 och hon drog sig INTE till vänster :D Hoppade på kandaret och utan martingal och hon kändes jättefin.. Funderar på att prova att hoppa henne mer ordentligt någon dag.. Typ ta med henne på pay and jump på söndag och hoppa typ 110-120 för att känna på henne på kandaret.. Hmm..

För mig betyder du ALLT!

Torsdag 10/2-2011

Ridit tre hästar efter skolan idag och dom har gått jättebra =)

Började med M en fyra årig ponny och hon gick jättebra.. Något seg men kom igång riktigt bra på slutet så det var roligt =)

Efter det red jag Treneke och provade henne på kandar för första gången och hon kändes jättebra faktiskt. Ska släppa henne en stund på morgonen i morgon och sen hoppa henne på eftermiddagen.. Ska enbart släppa henne så hon får sträcka ut ordentligt ! =) Ska även försöka jogga A en stund i manegen också! =)

Efter det red jag A (hästen jag hade en vecka) och han gick också bra .. Bet sig fast lite i högersidan men annars var han jättefin han också =)


Onsdag 9/2-2011

Fullspäckad dag..

En tjej hjälpte till att göra dom sakerna jag egentligen skulle gjort idag så jag behövde bara rida..! TACK <3

Började iaf med J och hon var jättefin. Något trög och trött i bakbenen men hon fick galoppera lite bommar och sånt =)

Efter det red jag D och han fick hoppa idag. Första gången vi hoppar lite "högre" med honom men han hoppade faktiskt 85cm ! Fantastiskt.. Han är 4 år och hoppad typ 6 gånger med ryttare kanske.. Jätteduktigt =)

Efter det red jag P lite och det är andra gången jag rider henne så jag är nöjd men även hon fick hoppa lite fast första gången med ryttare och hon var lite mesig men sen hoppade hon jättebra!

Precis efter det kom sadelmakaren tillbaka med J och Samanthas sadel så då var det bara att hoppa upp på J och rida henne lite med sadel för att han skulle se hur den låg. Sen kom mamma med Samantha så då fick jag hoppa upp och rida henne lite också. Sen tänkte jag att när hon ändå är borta i manegen så rider jag ett ordentligt pass, hon skulle egentligen vilat idag) och hon var fin.. Någon dum i galoppen men det släppte efter en stund. Även hon fick hoppa lite och hoppade typ ett räcke på typ 90 några gånger =)

Sen var det direkt att göra iordning henne för att ta in A och markarbetsträna henne och hon var JÄTTEFIN idag.. Vi ska åka på Pay and Jump med henne på söndag för första gången  =)

Sen göra iordning henne och sen ta in och rida Treneke och det gick bra. Joggade henne bara lite barbacka efter behandlingen =)

Åka hem, fixa klart stallet och sen vidare hem och äta.. Direkt upp till stallet igen för att åka på hoppträning med Explosiv. Jobbade mycket med att korta och länga och att rida så lite med handen som möjligt och hon var riktigt fin idag så det var roligt =)

Imorgon har jag minst 3 och max 5 hästar att rida =)


Gammal bild på Explosiv! <3

Tisdag 8/2-2011

Asså shit Treneke idag.. Dumma häst.. Haha

Släppte ut henne i hagen som vanligt och efter 15 minuter har hon rullat sig på båda sidorna i den värsta lerpölen hon kunde hitta.. Då var det bara att ta in henne och byta täcken. Så tänkte jag att när jag ändå hade henne inne så kunde jag likaväl göra henne med en gång. Skulle ridit ut men hon var helt monsterpigg så jag släppte henne i manegen en stund =) Hon var jättebusig och så busade vi lite som vi brukar.. Det kommer film på det! Efter det så puttade jag bort henne och lät henne springa själv och då hoppar hon hindret i manegen typ 3 gånger? :O haha har tyvärr inte film på det men det såg väldigt roligt ut. DET FUNKAR INTE ATT LÄGGA IN FILMEN :O JAG HATAR DETTA!! Men här är länk till den.

Filmen: http://www.youtube.com/watch?v=vO8sy5w62Ps


Efter det red jag J och hon var jättefin idag faktiskt.. Förhoppningsvis kommer hennes sadel tillbaka imorgon så då blir det lite lättare att rida henne ordentligt men hon fick galoppera över bommar med mellan 8 och 12 galoppsprång..

Efter det red jag T och han var verkligen fin idag.. Red han på ett tredelat istället för ett rakt som vi brukar rida honom på och han var HUR fin som helst. Lite stark i galoppen men jättefin!

Efter det red jag D och han var jättepigg idag men med han skötte sig =)

När jag kom hem red jag Explosiv och hon var pigg men även hon skötte sig. Elin red Samantha för andra gången och det gick också bra men hon var väldigt pigg =)

Imorgon ska jag rida Treneke, A, D, J, P (som ska hoppas för första gången med ryttare) och så ska jag hoppträna Explosiv =)


Måndag 7/2-2011

Har faktiskt bara ridit 4 hästar idag vilket är skönt =)

Explosiv fick vila, lika så T som jag bara ska rida 1 dag i veckan nu istället för 2 och Treneke =)

Började iaf med D och jag tror nästan att han hade ätit raketer idag för shit det var full rulle.. haha .

Fick hoppa av och släppa honom och han sprang som att han aldrig gjort något annat.. Haha sen red jag honom en stund och jobbade mycket med galopparbetet och han blev jättefin =)

Efter det red jag J och hon var väldigt fin idag faktiskt. Inte alls lika framtung eller någonting.. Roligt roligt.. Sadelmakaren var ute till henne idag också så nu kan jag snart börja rida henne med sadel igen :D

När jag hade ridit henne så red jag A och herrejösses så här fin har hon aldrig varit.. Riktigtriktigt roligt.. Verkligen jättefin.. Jag blev alldeles chockad! :O

Sen kom ju som sagt sadelmakaren så han tog Samanthas sadel innan och så red jag henne barbacka och även hon fick sig en genomkörare.. Speciellt galopparbetet men sen på slutet blev hon riktigt fin även hon =)

Datan krånglar så kan inte lägga in bilder..!

Söndag 6/2-2011

Har varit i stallet hela förmiddagen =)

Först mockade jag ur Trenekes och D´s hage och slängde allt gammalt hö. Släppte ut dom två och sen fixade jag allting till Treneke.

Efter det longerade jag A lite kravlöst just för att hon skulle få röra på sig lite och det gick bra.

Skulle släppt Treneke efter det men det var folk i manegen så jag longerade henne istället.. Ska se om det kommer någon film på det snart. Hon var jättelugn och fin så det var roligt. Efter det fick hon behandling =)


Lördag 5/2-2011

Tog en promenad med Treneke imorse vilket var mysigt förutom att det var kallt :O haha

Idag på eftermiddagen red jag A och jag provade ett nytt bett på henne idag..

Fullcheek :

Hon gick verkligen jättebra på det. Detta kallas ofta för unghästbett för "skänklarna" hjälper hästen att svänga och hon kändes riktigt bra på det vilket var roligt =)

Imorgon ska jag och sanna rida ut Samantha och Explosiv. Treneke ska först släppas i manegen och sen behandlas och A ska joggas lite i manegen =)


Fredag 4/2-2011

Min syster är hemma över helgen så hon red Explosiv idag och ska göra de nu i helgen =)

Jag red iaf Treneke idag.. Skulle longerat henne men lät henne springa lite lös i paddocken först och sen red jag henne.. Vi ska prova en ny sak med henne nu .. Ska börja med att skritta fram henne.. Sen galoppera henne tills hon har lugnat ner sig och sen börja jobba henne så idag satt jag och galopperade henne i typ 10 minuter och sen började jag jobba henne ordentligt i traven och sen i galoppen =) Men hon blev jättefin på slutet!

Skulle longerat A också men hann inte det =)

Imorgon ska jag rida Treneke, longera A och eventuellt rida ut Samantha imorgon =)

Några gamla fina bilder på Treneke:



Torsdag 3/2-2011

Jag har faktiskt bara ridit 1 häst idag.. Helt fantastiskt haha..

Red J och hon var jättefin idag.. Provade sadeln igen och den funkade jättebra så den ska hon antagligen köpa till henne! =)

Skulle ridit Explosiv också men det var mörkt, kallt och blåsigt så jag struntade i de =)

Jaa så kan man också rida.. haha

Onsdag 2/2-2011

Kom hem från hoppträningen för typ 1 timme sen =)
Hoppade A och hon skötte sig jättebra idag= ) Hon var lite fjantig men hon skötte sig =) Var mycket teknik idag och att man inte skulle rida med händerna och sånt =)

Imorse så släppte jag Treneke i manegen och det tyckte hon var riktigt roligt =)

Red J idag också med sadel för vi har hittat en som passar så vi ska prova den imorgon också och så får vi se om vi kan köpa den =) Hon skötte sig faktiskt riktigt bra!!

Skulle ridit D idag också men hann inte det..

Efter det hade vi ridträff och då red jag R och vi hade hoppning och han är en dressyrpolle som ÄLSKAR att hoppa så han blev helt tokig och monsterstark.. haha men han tyckte det var roligt =)
Saknar sommaren!!


Olika priser :O

Kollade nyss på stigbyglar..

På börjes kostade dom som jag vill ha 545kr och på hööks kostade exakt samma 759.. Helt sjukt :O

Tisdag 1/2-2011

Lång dag!

Började med att rida Treneke imorse och hon var ganska konstig.. Var ganska fin på framridningen och i hoppningen men sen fick hon något spel och typ kastade sig, låste sig i munnen, stack och höll på så jag vet inte vad de var med henne :S jaja ska promenera med henne imorgon och sen ska hon få vila torsdag och fredag.. Tror att hon kan ha träningsverk.. Hon hoppade inte alls lika mycket till vänster idag och vissa språng gjorde hon RIKTIGT fint!!

Efter det red jag A och det var sista dagen som jag hade honom och han gick jättebra.. Något spänd och så men han var riktigt fin faktiskt =)

Efter det så fick jag rida en lektionsponny som jag egentligen inte skulle ridit men han var så dum på lektionen igår så jag fick rida honom = ) Han är en 25 årig ponny men pigg och glad som fasiken men han var rolig =)

Efter det släppte jag bara A för jag ska hoppträna henne imorgon så hon fick busa av sig lite i manegen = )

Efter det så red jag J och även hon var riktigt fin idag =) Red henne med sporrar och det gick bättre =)

Efter det skulle jag rida D och jag hade tappat bort min hjälm.. Haha snurriga jag men jag hittade den tillslut och så red jag D och han skötte sig jättebra.. Pigg som fasiken men han fick hoppa några språng och hoppade en oxer för första gången idag =) haha.. Sen åkte jag och en tjej som heter Linda bort till vårat stall och tog en promenad med Explosiv och en häst som vi har "hemma" ett tag =)

Världens finaste hästar! <3

RSS 2.0