Torsdag 24/2-2011

Lång dag idag men det är skönt! =)

Efter skolan åkte jag direkt till stallet och red A (en kompis häst), han var skitdum i början och ville inte alls som jag ville men sen gick han jättebra!

Efter det red jag Treneke och hon var också ganska dum i början men sen hoppade jag henne lite (hade kandaret) lite låga hinder och sen några språng lite högre! .. Hon kändes riktigt fin men väldigt pigg.. Haha.. Hoppade småhindrerna utan stigbyglar och det kändes jättebra och sen på slutet släppte hon riktigt fint i munnen =)

Skulle åka till stallet och rida ut Samantha och Explosiv men mamma var snäll och körde till ridhuset och där började jag med Explosiv.. Hon var ganska pigg men skötte sig riktigt bra. även hon fick hoppa några småskutt och sen typ 3 språng på typ 115 och hon var jätteduktig =)

Efter det red jag Samantha barbacka och hon var väldigt fin i skritten och traven men hade väldigt svårt för galoppen då hon inte orkar bära sig riktigt än men hon blev finare på slutet och sen var traven JÄTTEFIN efter vi hade galopperat.. även hon fick hoppa några småsprång på typ 40-70 =)

Imorgon ska ingen ridas för då ska jag till GHS och SHOPPA och titta på tävlingarna .. Kommer antagligen ett inlägg om vad jag har köpt =)

Fina fina Samantha <3

Era Kommentarer

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0