Onsdag 16/2-2011

Förlåt att jag inte har skrivit under dagen men har haft fullt upp!

Imorse jobbade jag först och sen red jag D och han gick ganska bra idag. Väldigt fin i galoppen men något stark i traven men annars kändes han fin =)

Efter det red jag Treneke och hon kändes sådär. Väldigt fin i skritt och trav men hängde nått fruktansvärt i munnen idag igen så ska se om jag kan släppa henne imorgon innan jag rider och se om de hjälper. Kan ha varit för att hon har vilat i två dagar och var lite stel och så. Men förhoppningsvis har det släppt lite tills imorgon för hon kändes väldigt fin på slutet =)

Skulle ridit J men hann inte så ska ha henne torsdag fredag istället!

Skulle varit på hoppträning men istället åkte jag och mamma till ridhuset. Vi höll på att inte komma iväg för det var blankis på uppfarten till stallet och det är en liten uppförsbacke man måste upp för och den var BLANKIS men mamma kom upp tillslut! :D

Kom bort till ridhuset med Explosiv och hon var så fruktansvärt fin idag! Hon var inte framtung, gjorde jättebra galopp, förvänd galopp, öppna, förvänd sluta, jättefin kändes hon verkligen.. Riktigt roligt. Imorgon ska hon bara få skritta ut = )

Explosiv <3

Era Kommentarer

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0