Onsdag 24/2-2010

Idag var det ridträff med skolan och vi skulle småhoppa lite. Jag tog då med mig Treneke in till stenungsund för att hon skulle få springa av sig lite :)

Hon var faktiskt riktigt duktig. Hon var lite spänd och lite stel eftersom dom fick vila igår men annars skötte hon sig utmärkt. Vi hade lite olika övningar idag båder i trav och galopp och hon var lite pigg och ville inte riktigt som jag ville alla gånger men det är djur vi pratar om så det spelar ingen roll :) Sen när vi skulle galoppera vet jag inte vad som flög i henne men hon slog upp huvudet och sen vägrade hon galoppera. Hon stod bara och studsa. Sen kom jag på att jag hade martingal på henne och att det kunde vara det för jag rider inte med det hemma längre utan bara på hoppträningar och på tävling. Tog av martingalen och då gick hon jättebra :) . Sen när vi skulle börja hoppa satte jag på den igen. Det var bara småhinder idag som var ungefär 50 cm för det var mest lydnad :)
Sen skulle jag ridit Explosiv när jag kom hem men en slang i bilden släppte och vi hade inte saker att laga det med så vi fick vänta på Christer och då blev klockan alldeles för mycket men i morgon ska dom ridas båda två..

Här är bild på övningarna :) Jag vet att jag inte är bra i paint men hoppas ni fattar ;)



Man ser inte jättebra men blå är trav, röd är galopp, grön är skänkelvikning, ett svart streck är bom och svart streck med sträck på sidan är ett räcke :)

Era Kommentarer

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0