Söndag 21/1-2010

"Kan du inte skriva lite om vad du går i för skola, gymnasium? :=)"


Självklart kan jag det :)

Jag går på en skola här på Tjörn som heter UCT (utbildningscentrum Tjörn) Där går jag en linje som heter barn och fritid inriktning häst. Jag var väldigt länge inne på att gå på Dingle eller på Plönninge och jag kom in på båda ställerna och kunde inte bestämma mig. Mamma sa att jag kommer inte orka både häst och hund så antingen fick jag lämna hästen hemma eller hunden och jag kände att jag inte ville lämna någon därför blev det inget med det.


I skolan där jag går nu praktiserar jag måndag, tisdag och onsdag varje vecka och går i skolan torsdag och fredag. Vilket jag tycker är jättebra eftersom jag inte skulle hinna med skola fem dagar i veckan och tre hästar. I ettan läser man bara svenska, engelska, matte, data, gymnastik och karaktär. I alla fall vi :)

Det är en ganska liten skola och man kommer oftast närmare klassen och klasserna blir mindre.

Tillbaka till linjen.

Den heter barn och fritid men jag läser bara vissa kurser inom det. Det kanske låter lite konstigt men jag läser ju inte kurser för hur man tar hand om barn utan jag läser mer om problemlösningar, hur man ska kommunicera med barn och mer sånna saker som man borde kunna om man tillexempel ska jobba på ridskola eller något sådant :)

Om det är något mer ni vill veta eller har någon annan fråga att ställa är det bara att slänga in en kommentar :)


Era Kommentarer

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0