Söndag 7/2-2010

Hästarna har varit så grymt duktiga idag :D

 

1m (Debut för henne med mig, har hoppat det med sanna innan): Explosiv. Jag har inte alls hoppat Explosiv mycket och jag har bara hoppat en clear round med henne på "tävling" förut.

I 1 meter hoppade hon jättefint men hon har inte varit ute på länge så allting var verkligen jättefarligt. Hon trodde att alla grindar på hindrerna skulle äta upp henne och det var krångel på framridningen så hon var lite trött men hon fick iaf 4 fel av en rivning. Tyvärr ingen film..

 

110 Treneke: Hon var verkligen jättefin idag.. Shiet vilken skillnad det är på henne alltså.. Hon gick asfint i grunden och lyssnade asbra men sen i omhoppningen klantade jag till det helt och hållet på en oxer och litade för mycket på henne och hon tyckte det var lite lågt så hon rev det så 4 fel i omhoppningen. Men hon var ASFIN! Film kommer inom kort

 

110 Explosiv : (Debut för henne med mig, Sanna har hoppat det en gång innan) . Nu blev det mycket bättre med framridningen och hon var mycket piggare nu. Hon reds heller inte fram alls mycket och jag hoppade typ tre skutt. Gick in på banan och där var hon JÄTTEFIN verkligen och vi nollade den :) .. Film kommer inom kort..

 

120 Treneke: Även här var Treneke asfin och jätteduktig verkligen. Dom hade lagt in en trekombination här med räcke, ett galoppsprång, räcke, ett galoppsprång, oxer. Jag och Treneke har aldrig hoppat trekombination på tävling så det var något nytt. Här var jag tvungen att hålla lite i henne och då blev det lite studsigt men vi kom igenom den .. Men tyvärr rev hon ett i omhoppningen sen för jag klantade mig men båda hästarna har varit riktigt fina och duktiga idag.. Jag älskar er <3

 

 


Era Kommentarer
Postat av: borasryttaren.blogg.se

sv: ja jag har gjort min bloggdesign själv

och nej jag har ingen tid att hjälpa dig med bloggdesign tyvärr

2010-02-07 @ 20:55:52
URL: http://borasryttaren.blogg.se/

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0