Torsdag 20/5-2010

Idag åkte jag och Elenore upp till stallet  =) Vi skulle gått en promenad med Treneke men istället tränade jag henne på att hon skulle gå igenom vattenmattan och det tog tid kan jag lova och många dragkamper när hon ställde sig och försökte dra iväg ( Jag satt inte på ) . Tillslut efter typ en halvtimme fick jag henne att gå efter att jag hade "stängt" in henne mellan hinder så ända vägen ut var på vattenmattan men det tog tid men sen gick hon igenom utan någonting som ingenting :D

Sen efter det skulle jag rida Explosiv och då fick Elenore skritta och trava Samantha =) Jag orkade först inte sadla så jag red barbacka men Explosiv var så töntig vid vattenmattan så jag sprang in och hämtade sadel och sadlade henne så när jag hade ridit fram så fick hon skutta över bara mattan några gånger =)

Sen hoppade jag upp på Samantha och jobbade henne lite i galoppen och även hon var löjlig vid mattan så även hon fick skutta över bara den. Det tog tid innan hon hoppade. Hon galopperade på och precis när hon skulle hoppa av så tvärnitade hon. Haha men tillslut hoppade även hon =) I morgon ska jag bara jogga Treneke eftersom att det är tävling på Lördag =)

Så ser bettet ut som jag ska prova på Treneke i helgen. Fast utan dom bruna fyrkantera =)

Era Kommentarer
Postat av: Nilena

Åhh! Jag bara älskar det där bettet. Det enda som funkar nuförtiden på Conzept i hoppningen. Dyrt men bra ;D

2010-05-20 @ 23:22:36

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0