Måndag 11/4-2011

Stolt över mig själv idag ju.. Haha 7 hästar ridna (skulle varit 8), cyklat typ 2 kilometer med min hund och hoppat studsmatta.. Herregud :P

Började iaf med att rida D, han var allt annat än koncentrerad haha.. Busponny men han skötte sig riktigt bra för det var första ridpasset på 3 veckor.. Först vilade han två och förra veckan longerade och släppte jag han bara =)

Efter det red jag M och hon var riktigt fin idag faktiskt, riktigt fint framme för skänkeln och jobbade på riktigt bra.. Hon kändes verkligen som att hon var på topp!

Fick skynda mig för veterinären/akupunktören kom till Treneke.. Han är en av Sveriges bästa veterinärer men är akupunktör också! Han kollade henne, börjde henne och ingenting sånt iaf.. Vilket var väldigt skönt. Hon var därimot väldigt spänd i ryggen och han visade hur jag ska rida henne nu några månader framåt för att hon inte ska få tillbaka spänningen och han trodde inte att han skulle behöva behandla henne igen så det kändes också väldigt skönt.. Dom större klasserna lägger vi på is ett tag så får vi se hur det blir.. Har ändå ingen tävling inplanerad med henne just nu.. Det kommer iaf bli så att hon ska gå lägre klasser ett tag så får vi se sen hur det blir  =) Vill inte att min bebis ska bli skadad..

Iaf efter det så red jag J och hon var inte så medgörlig idag .. Hon var väldigt fin i höger varv men i vänster vill hon verklien inte släppa till helt.. Vi ska antagligen be tandläkaren komma och titta på henne.. Men sen på slutet släppte hon ganska bra.. Jobbade mycket slutor, förvända slutor och öppnor..

Efter det så red jag en lektionsponny C som jag ska rida hela vecka (med vilodag) då han ska tävla på söndag=)
Han gick jättebra och han fick mest jobba med att finslipa galoppombyterna, bli mjuk och fin i sidorna och att han ska reagera fortare.. Galopp, skritt, trav, halt, galopp, gasa på galoppen, minska och på slutet blev han jättefin =)

Red Explosiv under tiden mamma red Samantha och hon gick ganska bra.. Låste sig lite i munnen och lite sånt men det kan bero på att jag provade det nya ridsättet jag fick höra om idag.. Red även Samantha en stund efter mamma och hon kändes riktigt bra =)

Skrittade ut A en stund också med bästa Linda och hon skötte sig riktigt bra..

Jag SKA släpa med min någon till stallet snart som kan ta kort!!!!!!

Snart är det sommar!!! :D

Era Kommentarer

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0