Tisdag 25/1-2011

Idag har det varit mycket :O ridit 8 hästar + 2 promenader :D

Började iaf med att gå en promenad med hundarna på ca 30 minuter i morse..

Var i stallet halv 7, fodrade, mockade åt H och sen red jag ut Explosiv. Var på praktiken klockan 8 och då gjorde vi hela stallet, fodrade, mockade, vatten, släppte ut..

Började iaf med att rida A som jag bara ska ha denna veckan, tills på tisdag för hans ägare är bortrest.
Han fick jag rida barbacka för han har ingen sadel för tillfället men han gick jättebra.. Det var andra gången jag red honom så jag är nöjd =)

under tiden jag red honom frågade Pernilla om jag ville rida deras ena ponny M och det gick också bra. Hon var sjukt pigg och det var första gången jag red henne, hon är 5 år =) men jag tycker att det gick jättebra efter att hon hade fått bralla av sig!

Efter det red jag J som jag alltid rider på praktiken och hon skötte sig riktigt bra idag redan från början. Även henne red jag barbacka eftersom vi tror att hon får ont i ryggen av sin sadel.

Sen skulle jag longerat Treneke men jag släppte henne istället och sen red jag henne barbacka efter det och SHIIT va fin hon var :O Hon var fortfarande lite hård i galoppen men shit va fin hon var i traven.! Gjorde mycket förvända slutor och serpentiner där hon ska gå "fyllegång" och med det menas det att rumpan ska "svaja" åt olika håll och hon var verkligen SÅ fin .. Nu får hon vila imorgon =)

Efter att jag hade ridit Treneke så red jag T. Han red jag inte så länge men även han var helt ok. Någon seg och något stel men annars ingenting =)

När jag hade ridit klart honom red jag A och även hon var fin idag. Hon ställde sig några gånger och brallade iväg några gånger men emellan allt sånt så var hon jättefin. Hon börjar resa sig i formen nu. Skulle åkt och tränat henne imorgon men det blev inte så, så jag hoppar henne hemma lite istället = )

Sen red jag D och han var riktigt fin idag men väldigt konstig.. Haha han typ kastade sig, var jätterädd för en shettis, brallade och busade.. Han var helt enkelt på bushumör men han släppte riktigt fint i vänstervarvet idag =) Satt även ner på honom mer idag =)

Sen åkåte jag hem och åt lite och sen åkte jag tillbaka till praktiken och kvällsfodrade och sen fodrade jag mina och tog en promenad med H. =)


Era Kommentarer

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0