Torsdag 20/1-2011

Förlåt mig för att jag inte skrev igår men gick och la mig precis när jag kom hem

Började med att rida D och han var skitpigg igår men jättefin så det var roligt =)

Efter det red jag J och hon ställde sig typ två gånger men sen slutade hon och blev jättefin.

Efter det skulle jag rida A och så tänkte jag att jag longerar henne innan men hon var så seg så jag struntade i det och hoppade upp och hon var SÅ himla fin vilket var jätteroligt eftersom att hon har vilat.

Sen på ridträffen red jag R som jag brukar rida och han var också hur fin som helst igår. Inte alls som han var sist när han bara hängde i munnen utan han skötte sig riktigt fint och var riktigt rolig att rida!!

Sen när ridträffen var slut red jag Treneke och hon hängde knappt alls i munnen igår även om jag hade sadel på henne och det kändes väldigt bra. Hon var svår i galoppen i höger varv men de släppte ganska bra iaf.

Åkte och hopptränade Explosiv när jag kom hem och provade att hoppa henne på pelham för första gången och hon hoppade hur bra som helst. Det var mycket teknik denna gången och inte så mycket banhoppning men hon hoppade några språng på typ 130 i slutet.

Idag ska Treneke och Explosiv till tandläkaren ! ÄNTLIGEN så dom får vila idag men jag ska se om jag kanske kan hinna rida A i eftermiddag! :D

Era Kommentarer

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0