Svar

Carolina ([email protected])
Rider du aldrig ut så att hästen/ponnyn får slippa arbetet? :p
Självklart rider jag ofta ut utan att hästarna behöver arbeta.. Ca 1-2 dagar i veckan och sen har dom 1-2 vilodagar också.. Men jag kanske formulerade mig lite fel. Jag menar nu när jag inte har kunnat åka och träna i ridhuset så menar jag att hästarna får jobba även fast jag inte kan ta mig till ridhus .. Det var så jag menade. Ofta när jag rider ut så är det bara skritt, barbacka, hackamore på långa tyglar.. Det är mest bara nu som dom har fått jobba så mycket eftersom jag som sagt inte har kunnat åka till ridhus så ofta som jag behöver =)

Här tex skrittar jag ut Explosiv ( barbacka) på lång tygel och har Treneke med mig som handhäst =) Detta är så jag brukar skritta ut mina då Treneke bara blir stressad av att ridas ut med andra =)

När jag ändå gör ett inlägg vill jag passa på att berätta att nu är det bestämt med flytten på hästarna! ÄNTLIGEN!
Kommer nu flytta dom till ridskolan där jag har min praktik.. (Permantent) så nu kommer jag ha tillgång till ridhuset så nu blir det STENHÅRD träning inför tävlingssässongen. Har lite att fixa imorgon och på måndag bara sen flyttar jag dom förhoppningsvis på måndag eller tisdag! :D





Era Kommentarer

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0