Söndag 1/5-2011

Shit snacka om två fulla dagar..

Först var det tävling hela dagen igår.. Snygga ponnyer som var med iaf :D På kvällen red jag Samantha och det gick jättebra.. =) Elenore gick en promenad med Treneke = ) Red M en stund också = )

Började dagen med att åka till stallet så jag var där halv 7.. Startade först i första klassen med Samantha. Hon gick ganska bra men jag red lite dåligt men hon fick iaf 65,56%.. Jag kunde inte sitta helt still i sadeln då den är så himla stor.. Haha

Det var iaf tillräckligt för att komma med i ena laget.. Vi var 2 utanför placering.. Inte illa pinkat av en hopphäst och hoppryttare =)

Hjälpte till lite på tävlingarna och passade på att fixa lite.. Red andra klassen där vi fick ihop 63,70%.. Bättre runda med domaren dömer lägre.. Ingenting att göra nått åt.. Fick rida i mina tretorn då dragkedjan pajade på mina läderstövlar i första klassen.. Typiskt.. Bytte även sadel i denna klass :D

Efter detta passade jag på att rida M och hon var sjuukt pigg.. Haha hon har precis börjat galoppera och så igen så henne var det fart på men hon skötte sig =)

Red Treneke en stund efter det på ängen med kandar och DRESSYRSADEL :O Jösses.. Det var svårt haha.. Hon skötte sig iaf.. Hon var pigg och lite bråkig men annars ingenting =)

Fick hoppa upp på en ponny också som bråkade lite med sin ryttare och det gick jättebra =)

Efter att tävlingarna var slut så gick vi hem till några och åt middag.. Jättetrevligt och många skratt blev det =)


Era Kommentarer

Lämna ditt spår här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0